Закарпаття за 2 дні

Дегустація закарпатських вин
Тур 2 дні
Виїзд зі Львова |29.08, 05.09, 12.09, 26.09 Закарпаття

Ціна – 895 грн.

     Істинні гурмани обожнюють все справжнє, самобутнє, приготоване руками досвідчених шеф-кухарів за старовинною рецептурою. Але з авторським ухилом і істинно-ресторанної подачею! Хоча … Можна обійтися і без цього, якщо дегустація вин і сирів входить в тур “Сиро-винний тур по Закарпаттю”! Залиште все справи “на потім” і вирушайте в подорож. Дорога познайомить кожного з рестораном “Рів’єра” (Мукачево) та шедеврами тутешнього Шефа. Він вразить кожного лемківсько-мукачівській кухнею, особливо – соусами і приправами з місцевих трав. Це варто спробувати! Далі – вечеря з страв угорської кухні, серед яких бограч на першому місці, звичайно ж! Пригода гурмана продовжиться відвідуванням ресторану “Колиба” (озеро Синевир). Тут гостей пригощають бойківської кухнею, яка уражує насиченістю кожного блюда і чудовим ароматом. Залишати хлібосольні закладу дозвілля не хочеться, але доведеться. З тим, щоб повернутися знову!

 

У вартість входить
  • Проїзд комфортабельним автобусом
  • Проживання
  • Супровід гіда-екскурсовода
  • Страхування на час подорожі
  • Екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах

У вартість не входить
  • Харчування
  • Вхідні квитки в туристичні об’єкти
  • Дегустації

Проживання:

  • відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Поселення згідно Ваших побажань. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX.

Харчування:

  • Сніданок 1-го дня: можна поснідати вдома або взяти канапки з собою, щоб перекусити під час стоянок.
  • Обід 1-го дня: в кафе міста Мукачево та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, суп “Левеш”, торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість – 95 грн./особа.
  • Вечеря 1-го дня: в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість – 90 грн./особа.
  • Сніданок 2-го дня: в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість – 55 грн./особа.
  • Обід 2-го дня: у кафе “Колиба” біля озера Синевир і складається з найкращих страв бойківської кухні: салат овочевий, юшка з білими грибами, картопляне пюре з м’ясом по-полонинськи, хліб, чай з трав. Вартість – 110 грн./особа.

Вартість вхідних квитків в туристичні об’єкти та дегустації:

– палац Шенборна: дорослий, пенсійний, студентський – 20 грн., школярі – 15 грн.;
– Мукачівський замок: дорослі – 50 грн., студенти, пенсіонери – 40 грн., діти до 14 років – 30 грн.;
– новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегові (2 години): загальний, студенти – 200 грн., пенсіонери за віком – 150 грн., діти від 120 до 150 см. – 100 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 20 грн.;
– дегустація вин: 60 грн., екскурсія без споживання вина – 30 грн.;
– дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний – 50 грн., школярі – 30 грн.;
– водоспад Шипіт: загальний, пенсійний, студентський – 10 грн., учні – 5 грн.;
– озеро “Синевир”: загальний, пенсійний – 25 грн, студенти і школярі – 10 грн.

 

День 1: виїзд зі Львова (08:00)
Санаторій Карпати (екскурсія палацом Шенборна) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Берегівський р-н (вечеря та ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 21:30, вечеря).

Берегово. Термальний басейн “Жайворонок” (внутрішній басейн)Сан. Карпати. Інтер’єр палацу Шенборнів

День 2: сніданок і виїзд (08:00)
Нижнє Селище (дегустація сиру) – озеро Синевир (екскурсія та обід) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 23:00).

 Консультація: +38 (063) 143-99-82
Тур Україна/Європа

➊ 26.08.2020
➊ 29.08.2020
➊ 05.09.2020
➊ 12.09.2020
➊ 19.09.2020
➊ 26.09.2020