Гастротур в Закарпаття

Гастротур в Закарпатье из Львова
Тур 2 дні
зі Львова | 13.04, 04.05, 18.05, 15.06 Закарпаття

Ціна – 895 грн.

Струсити з себе рутину робочих буднів легко. Для цього достатньо вирушити в автобусний тур зі Львова “Гастротур в Закарпаття”, який розрахований на 2 дні і 1 ніч. За цей час можна буде дізнатися, що таке закарпатське гостинність, гуцульська кухня та водні розваги!

Насолоди Закарпаття: все, чого бажає душа

Закарпаття може бути різним. Для одних це гірськолижний курорт, для інших – територія, багата природними і рукотворними пам’ятками. Новий тур пропонує нестандартне бачення і дарує справжню насолоду моментом!

Побувавши в Закарпатті в цей раз, мандрівник насолодитися:

  • СПА-процедурами – лазнею, купанням в чанах і термах, ін;
  • стравами, яких не покуштувати будинку. Ріплянка, бограч-гуляш, торганя або грибний суп стоять вашого часу;
  • екскурсіями, насиченими цікавою інформацією, а також вільним часом в приємній компанії.

Програма туру на цьому тільки починається. Огляд класичних і етно-музеїв, знайомство з побутом і культурою місцевих жителів і десяток інших “фішок” чекають мандрівника. Спробувати все на смак можна, тільки вибравши дату відправки зі Львова!


У вартість входить
  • Проїзд комфортабельним автобусом
  • Проживання
  • Супровід гіда-екскурсовода
  • Страхування на час подорожі
  • Екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах

У вартість не входить
  • Харчування
  • Вхідні квитки в туристичні об’єкти

Проживання:

  • в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX

Харчування:

  • Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
  • Обід в 1-й день – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами. Пропоноване меню:
    – шовдарь (копчений свинячий окіст),
    – попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка),
    – пікниця (домашня ковбаса),
    – квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста),
    – заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною),
    – банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою),
    – печені на вогньові кромплі (картопля печена),
    – колочена пасоля (фасоля із засмажкою),
    – свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою),
    – палачінта з лекваром (млинець із повидлом),
    – сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар.
    Вартість – 175 грн./особа.
  • Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: курячий бульйон з чігою, торгоня з підливою, угорські солодощі та вино. Вартість 75 грн./особа.
  • Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 55 грн./особа.
  • Обід в 2-й день – відбувається в кафе “Синевир”. Пропоноване меню: г

Вартість вхідних квитків в туристичні об’єкти та дегустації:

  • термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний – 250 грн, діти зростом до 150 см – 125 грн, діти зростом до 110 см – безкоштовно.
  • дегустація вин на винзаводі “Леанка”: 100 грн., екскурсія без споживання вина – 50 грн.;
  • дегустація буйволячих та овечих сортів сиру: загальний, студентський, учнівський – 65 грн.;
  • Етнографічний музей скансен «Старе село» і Музей історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”, Філіал музею лісу і сплаву “Колочавський бокораш”: загальний – 50 грн/ос., пенсіонери, студенти – 40 грн/ос., школярі – 25 грн/ос.;
  • частування, забава із музиками і сценки з життя горян у колочавській корчмі: (в меню входять: сало, сир, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка): дорослі – 80 грн./ос., діти – 40 грн/ос.
День 1:

виїзд зі Львова (08:00) – Ужок (огляд церкви) – Перечин (обід-дегустація 15 автентичних закарпатських страв з гудаками) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Середнє (дегустація вин) – Берегівський р-н. (садиби сільського туризму, поселення о 21:00, вечеря).

День 2:

Синевирський перевал музей, тур в Закарпаття

сніданок і виїзд (08:00) – Виноградів (дегустація сиру на буйволячій фермі) – Синевирський перевал (огляд карпатських панорам) – Колочава (огляд музеїв і обід-забава із сценками з життя горян) – Сойми (дегустація унікальної мінеральної води) – Львів (повернення о 23:30).

 Консультація: +38 (063) 143-99-82
Дати виїздів

➊ 13.04.2019
➊ 04.05.2019
➊ 18.05.2019
➊ 15.06.2019